NOVINKA - originální dárky
Výroba polštářků, koberců,
výšivek, tvorba obrázků PIXEL
  • VYHLEDAT
Sada obrázků PRASÁTKA
Sada obrázků PRASÁTKA
SLON s magnetem
SLON s magnetem
  • KONTAKT
Gabriela Kocourková
U Kocourků
Na Zámkách 456/27
181 00 Praha 8
ČR
IČ: 76654397
DIČ:
Telefonní spojení
+420 736 189 495
Email
ukocourku@email.cz
Bankovní spojení
mBank
670100-2208127958/6210
Vše na dorty » Jedlá fondánová folie » Frozen

3197. Fondánová folie - Ledové království - 20 cm

3197. Fondánová folie - Ledové království - 20 cm
Cukrový terč je vytištěn na cukrové hmotě a je vhodný ke zdobení všech povrchů dortů. Tímto způsobem získáte rychle a kvalitně ozdobený povrch dortu.
Popularita Popularita
Výrobce MODECOR
Dostupnost Skladem
Záruka 24
Kód položky 3197
Cena bez DPH 91,30 CZK
DPH 15 %
Cena s DPH 105,00 CZK
ks
  • Podrobný popis
  • Diskusní fórum (0)
Cukrový terč je vytištěn na cukrové hmotě a je vhodný ke zdobení všech povrchů dortů. Tímto způsobem získáte rychle a kvalitně ozdobený povrch dortu. Na dort se nanese vrstva krému, který se uhladí. Poté se na povrch přiloží cukrová folie upravená do požadované velikosti (lze stříhat nůžkami) a lehce se přitiskne. Dort se dozdobí krémem a je hotovo. Suchý povrch dortu je možné pokapat menším množstvím vody a poté na něj položit cukrovou folii.

Doporučovaná doba položení cukrové folie je 3 - 4 hod před krájením dortu.

Složení cukrové folie: Cukr, glukózový sirup, ztužený rostlinný olej, stabilizátor E414, E415, voda, smáčedlo E422, emulgátor E471, E433, zahušťovadlo E405, konzervační prostředek E218, E385

Skladování cukrové folie: Nejlepší skladovací podmínky pro cukrovou folii jsou 15-20°C a 40-55% relativní vlhkosti. Pokud nedodržíte tyto podmínky, folie ztvrdne a zkřehne. Doporučujeme potom ji dát na několik minut do tepla (25-30°C) k tepelnému zdroji, takže folie opět změkne a stane se pružnou. Pokud folie není položena na dort bezprostředně, dejte ji do originálního obalu a dobře utěsněte. Cukrová folie může být zmražena za podmínky, že ji necháte dokonale rozmrazit předtím, než ji položíte na dort. Pokud jste zmrazili folii i s dortem, musíte počkat několik hodin rozmrazování, aby se folie při krájení dortu nepolámala.