DOVOLENÁ 16.2. - 22.2.2019
* OBJEDNÁVKY ZAPLACENÉ DO 15.2. BUDOU ODESLÁNY IHNED
* DALŠÍ ODESÍLÁNÍ BUDE OD 25.2.

!!! POVÁNOČNÍ SLEVA 10% !!! na vánoční motivy PIXEL
Obrázek2
Navštivte nás ve dnech 9. - 10.3. 2019
na kreativní výstavě TVOŘIVÁ OLOMOUC

Rádi Vás uvítáme u stánku č. 27
Obrázek4
Dorty - Fondánová folie » Ledové království

3008. Fondánová folie - Ledové království - 16 cm

3008. Fondánová folie - Ledové království - 16 cm
Cukrový terč je vytištěn na cukrové hmotě a je vhodný ke zdobení všech povrchů dortů. Tímto způsobem získáte rychle a kvalitně ozdobený povrch dortu.
Popularita Popularita
Výrobce DEKORA
Dostupnost Skladem 1 ks
Záruka 12
Kód položky 3008
Cena bez DPH 91,30 CZK
DPH 15 %
Cena s DPH 105,00 CZK
ks
  • Podrobný popis
Cukrový terč je vytištěn na cukrové hmotě a je vhodný ke zdobení všech povrchů dortů. Tímto způsobem získáte rychle a kvalitně ozdobený povrch dortu. Na dort se nanese vrstva krému, který se uhladí. Poté se na povrch přiloží cukrová folie upravená do požadované velikosti (lze stříhat nůžkami) a lehce se přitiskne. Dort se dozdobí krémem a je hotovo. Suchý povrch dortu je možné pokapat menším množstvím vody a poté na něj položit cukrovou folii.

Doporučovaná doba položení cukrové folie je 3 - 4 hod před krájením dortu.

Složení cukrové folie: Cukr, glukózový sirup, ztužený rostlinný olej, stabilizátor E414, E415, voda, smáčedlo E422, emulgátor E471, E433, zahušťovadlo E405, konzervační prostředek E218, E385

Skladování cukrové folie: Nejlepší skladovací podmínky pro cukrovou folii jsou 15-20°C a 40-55% relativní vlhkosti. Pokud nedodržíte tyto podmínky, folie ztvrdne a zkřehne. Doporučujeme potom ji dát na několik minut do tepla (25-30°C) k tepelnému zdroji, takže folie opět změkne a stane se pružnou. Pokud folie není položena na dort bezprostředně, dejte ji do originálního obalu a dobře utěsněte. Cukrová folie může být zmražena za podmínky, že ji necháte dokonale rozmrazit předtím, než ji položíte na dort. Pokud jste zmrazili folii i s dortem, musíte počkat několik hodin rozmrazování, aby se folie při krájení dortu nepolámala.